6-APB, ook bekend als 6-(2-aminopropyl)benzofuran, is een chemische verbinding die behoort tot de familie van fenylethylamines en amfetaminen. Het staat bekend als een psychedelische en empathogene stof, wat betekent dat het zowel hallucinogene als empathogene effecten kan veroorzaken.

Waar bestaat 6-apb uit?

6-APB, oftewel 6-(2-aminopropyl)benzofuran, is een chemische verbinding die bestaat uit een benzofuran-ring gekoppeld aan een aminopropyl-keten. Deze structuur behoort tot de familie van fenylethylamines en amfetaminen. De aminopropyl-keten is verantwoordelijk voor de psychoactieve effecten van 6-APB, terwijl de benzofuran-ring bijdraagt aan de psychedelische en empathogene eigenschappen van de stof. Het exacte mechanisme van de werking van 6-APB in het menselijk lichaam is echter nog niet volledig begrepen, maar het staat bekend om zijn vermogen om serotonine-, dopamine- en noradrenaline-niveaus in de hersenen te beïnvloeden, wat leidt tot de waargenomen effecten zoals verhoogde empathie, euforie en hallucinaties. 6-apb wordt ook Benzofury of Benzofuran genoemd.

Producten 6-apb

6-APB is te verkrijgen in diverse samenstellingen, zoals wit poeder of pellets. Wij hebben ook een uitgebreid assortiment om 6-apb veilig te testen:

5-MAPB: vergelijkbaar als 6-apb

5-MAPB komt uit dezelfde familie van fenylethylamines. 5-MAPB is net als 6-apb een syntetische entactogeen. 5-MAPB hebben wij maar liefst in drie varianten:

Vergeet niet 5-APB

5-APB ( Aminopropyl) benzofuran kwam rond 2010 op de markt en is een entactogene stof van de benzofuran-klasse. Het is structureel gerelateerd aan entactogenen zoals 5-MAPB6-APB en 5-EAPB. We verkopen deze stof per item van 0,35 gram.

Volg de veiligheidsvoorschriften

Voordat u deze producten gaat onderzoeken, is het cruciaal dat u de veiligheidsvoorschriften zorgvuldig doorleest. Deze voorschriften zijn beschikbaar op onze website en bevatten belangrijke informatie over de juiste omgang met het product, de opslagcondities en de te nemen voorzorgsmaatregelen om persoonlijke veiligheid en die van uw omgeving te garanderen. De veiligheidsvoorschriften bieden ook richtlijnen over wat te doen in geval van accidentele blootstelling of andere noodsituaties gerelateerd aan het product. 

We benadrukken het belang van het strikt volgen van deze richtlijnen, niet alleen om de integriteit van uw onderzoek te behouden, maar ook om de hoogste standaarden van veiligheid en verantwoordelijkheid te handhaven. Ons bedrijf is toegewijd aan het leveren van kwalitatief hoogstaande producten voor de wetenschappelijke gemeenschap, en wij rekenen op uw medewerking om deze producten op een verantwoorde en veilige manier te onderzoeken.

Uitsluitend voor wetenschappelijk onderzoek

Voor aanvullende informatie, vragen of zorgen over de veilige hantering van dit product, nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze klantenservice of onze website te bezoeken. Ons team staat klaar om u te ondersteunen en te adviseren, zodat u met vertrouwen en veiligheid kunt werken aan uw onderzoeksdoeleinden.