Bestelinformatie
Nadat je een bestelling via de website hebt geplaatst, ontvang je direct een bevestigingsmail. Let op: deze kan komen in je spambox, controleer deze dan ook als je geen bevestiging ziet. De bevestigingsmail bevat jouw bestelnummer die je kunt gebruiken om de status van je bestelling op te vragen. Wanneer wij je bestelling hebben verwerkt krijg je het track & trace nummer. Je vult op https://www.postnl.nl/ontvangen/post-ontvangen/track-en-trace/ je track & trace nummer en je postcode in zodat je kan zien wanneer je zending wordt bezorgd. Kijk ook op de veelgestelde vragen daar kan je antwoorden vinden op de meest gestelde vragen over bestellen.

Contact onze support aub via support@homechemistry.nl. als je vragen hebt over je bestelling. (die niet niet in de veelgestelde vragen staan)

Als de nood hoog is -en het antwoord op jou vraag staat niet in de veelgestelde vragen– app je vraag dan aan onze support via WhatsApp op 06 4414 4433.

Kies je verzendmethode
Lees hieronder de details voor de 2 verzend-opties, zodat je weet welke verzendmethode jij wil als je een bestelling plaatst. Ook raden we je aan om de veelgestelde vragen door te lezen als je nog iets wil weten of je zit ergens mee als je hebt besteld. Dit bespaart onze support medewerkers het nodig werk, en dat is fijn want die hebben het druk genoeg met al jullie vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Pakketpost
1 – Geen eigen risico. Homechemistry is aansprakelijk als blijkt dat een pakket niet is bezorgd.
2 – Bezorging bij een afhaalpunt. Je kan kiezen om je bestelling te laten bezorgen bij een afhaalpunt.
* Let op wij garanderen de levering tot aan het afhaalpunt, je bent zelf verantwoordelijk om je bestelling af te halen.
3 – Track & Trace werkt altijd.
4 – Maandagbezorging. Pakketpost wordt
ook op maandag bezorgd.

Let op: Je moet thuis zijn om je zending in ontvangst te nemen. Mocht je toch niet thuis zijn dan kan je je pakket afhalen op het dichtstbijzijnde afhaalpunt. 

Brievenbuspost (met track & trace)
1 – Brievenbuspost is op eigen risico. Homechemistry kan helaas dus niet aansprakelijk gesteld worden voor problemen met brievenbuspost.
2 – Je kunt niet kiezen voor een afhaalpunt.
3 – Slechte Track & Trace. De Track & Trace werkt helaas niet altijd.
4 – E
r wordt niet op zondag en maandag bezorgd.

Voordeel: je hoeft niet thuis te zijn om je zending in ontvangst te nemen.

Verzendinformatie pakketpost
Bestellingen via pakketpost worden van ma. t/m vr.* elke dag om 20.00 uur verzonden. Ook verzenden we bestellingen via pakketpost elke zaterdag* om 14.00 uur zodat er een grote kans is dat je het pakketje op maandag al krijgt.

* Op Zondagen en feestdagen wordt geen post bezorgd

Verzendinformatie brievenbuspost
Bestellingen met brievenbuspost worden elke ma. t/m -vr.* om 17.00 uur verzonden.
Brievenbuspost wordt niet op maandagen bezorgd.

* Op Zondagen en feestdagen wordt geen post bezorgd

Prijzen
Voor een levering via pakketpost betaal je €5.95.
Voor een levering via brievenbuspost betaal je €2.95 bij een zending van 1 of 2 items, vanaf 3 items is brievenbuspost gratis. 

Discrete verzending
De bestellingen worden discreet verpakt. Het enige wat op de buitenkant staat is jouw adres en ons retour adres. Het retour adres is niet Homechemistry maar een postbusnummer van OfficeSupplyNL. We doen dit zodat je aan de buitenkant van de zending niet kan zien wat er in zit.

Retouren
Je kan de postbus die wij op elke zending zetten gebruiken om je product(en) eventueel terug te sturen.

Verpakking 3-mmc wijkt af
We verpakken 3-MMC in zakjes met verschillende inhoud:
Zilver zakje is 1 item
Goud zakje zijn 2 items
Paars zakje zijn 5 items
Blauw zakje zijn 10 items

Betaalmogelijkheden
Je kunt betalen door middel van iDEAL, bankoverschrijving en Bitcoin. Betalingen met iDEAL worden direct verwerkt, betalingen met bankoverschrijving of Bitcoin hebben enige vertraging omdat wij de order pas vrijgeven als het geld op onze rekening staat.