Bestelinformatie
Nadat je een bestelling via de website hebt geplaatst, ontvang je direct een bevestigingsmail. Deze bevestigingsmail bevat een uniek bestelnummer dat je kunt gebruiken om de status van je bestelling op te vragen. Wanneer wij je bestelling hebben verwerkt krijg je het track & trace nummer van PostNL, zodat je kunt zien wanneer en of je bestelling is afgeleverd. Als je verdere vragen hebt kan je contact opnemen via WhatsApp (06 4414 4433) of via  support@homechemistry.nl.

Verzendopties
Je kunt je bestelling op twee manieren laten bezorgen: Pakketpost en Brievenbuspost.
Pakketpost heeft onze voorkeur, je hebt dan geen eigen risico. Homechemistry is volledig aansprakelijk als blijkt dat een pakket niet is bezorgt. Je kunt kiezen om je bestelling te laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Doe je dit, dan garanderen wij een levering tot aan het afhaalpunt, je bent zelf verantwoordelijk om je bestelling af te halen. Tot slot krijg je bij pakketpost een accurate Track en Trace, en wordt pakketpost ook op maandag bezorgd. Mocht je niet thuis zijn dan kan je je pakket afhalen op het dichtstbijzijnde afhaalpunt van PostNL. 
Brievenbuspost is helaas op eigen risico, Homechemistry is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte post. Je kunt niet kiezen voor een PostNL afhaalpunt. De Track en Trace werkt helaas niet altijd en er wordt niet op zondag en maandag bezorgd. 

Verzendinformatie
Alle producten op onze sites hebben wij op voorraad, behalve als dit anders is aangegeven bij het product. De bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen bij u thuisbezorgd. 

Verzendkosten
Voor een levering met pakketpost vragen wij €4.95. Wij rekenen bij bestellingen met brievenbuspost vanaf €29,00 geen verzendkosten. 

Verpakking
De bestellingen worden discreet verpakt. Het enige wat op de buitenkant staat is jouw adres en ons retouradres. Het retouradres is niet Homechemistry maar Whazoo, zodat het voor derden niet te achterhalen is dat je een bestelling bij Homechemistry hebt geplaatst.
We verpakken 3-MMC in zakjes met verschillende inhoud:
Zilver zakje is 1 item
Goud zakje zijn 2 items
Paars zakje zijn 5 items
Blauw zakje zijn 10 items

Betaalmogelijkheden
Je kunt betalen door middel van iDEAL, bankoverschrijving en Bitcoin. Betalingen met iDEAL worden direct verwerkt, betalingen met bankoverschrijving of Bitcoin hebben enige vertraging omdat wij de order vrijgeven als het geld op onze rekening staat.