Bestelinformatie
Nadat je een bestelling via de website hebt geplaatst, ontvang je direct een bevestigingsmail. Let op: deze kan komen in je spambox, controleer deze dan ook als je geen bevestiging ziet. De bevestigingsmail bevat jouw bestelnummer die je kunt gebruiken om de status van je bestelling op te vragen. Zodra je bestelling is ingepakt krijg je het track & trace nummer in je mailbox, dit kan in het weekend iets langer duren. Mocht je na een werkdag nog geen track & trace hebben ontvangen, neem dan contact op met onze support via WhatsApp op 06 4414 4433.

Kies je verzendmethode
We verzenden met reguliere post, waarbij je kunt kiezen tussen pakketpost en brievenbuspost.

Pakketpost
1 – Geen eigen risico. Homechemistry is aansprakelijk als op de track en trace staat dat een pakket niet is bezorgd.
2 – Bezorging bij een afhaalpunt. Je kan kiezen om je bestelling te laten bezorgen bij een afhaalpunt.
3 – Track & Trace werkt altijd.
4 – Maandagbezorging. Pakketpost wordt
ook op maandag bezorgd.
5 – We versturen pakketten besteld vóór 19.45 nog dezelfde werkdag op. 

Let op: Je moet thuis zijn om je zending in ontvangst te nemen. Mocht je toch niet thuis zijn dan kan je je pakket afhalen op het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Wij garanderen de levering tot aan het afhaalpunt, je bent zelf verantwoordelijk om je bestelling af te halen.

Brievenbuspost
1 – Brievenbuspost is op eigen risico. Homechemistry kan helaas dus niet aansprakelijk gesteld worden voor problemen met brievenbuspost.
2 – Je kunt niet kiezen voor een afhaalpunt.
3 – Matige track & trace, de eerst scan wordt wel altijd uitgevoerd goed uitgevoerd zodat je zeker weet dat wij de brief hebben verstuurd.
4 – E
r wordt niet op zondag en maandag bezorgd.
5 – We versturen brieven besteld vóór 17.00 nog dezelfde werkdag op. 

Voordeel: je hoeft niet thuis te zijn om je zending in ontvangst te nemen. 

Verzendinformatie pakketpost
Bestellingen via pakketpost worden elke werkdag om 19.45 verzonden. Ook verzenden we bestellingen via pakketpost elke zaterdag om 12.00 uur zodat er een grote kans is dat je het pakketje op maandag al krijgt.

Verzendinformatie brievenbuspost
Bestellingen via brievenbuspost worden elke werkdag om 17.00 verzonden. Op zaterdag worden geen brieven verzonden, deze worden op maandag verzonden omdat er op maandag geen brievenbuspost wordt bezorgd.

Prijzen
Voor een levering via pakketpost betaal je €5.95.
Voor een levering via brievenbuspost betaal je €2.95 bij een zending van 1 of 2 items, vanaf 3 items is brievenbuspost gratis. 

Discrete verzending
De bestellingen worden discreet verpakt. Het enige wat op de buitenkant staat is jouw adres en ons retour adres. Het retour adres is niet Homechemistry maar een postbusnummer van OfficeSupplyNL. 

Retouren
Je kan de postbus die wij op elke zending zetten gebruiken om je product(en) eventueel terug te sturen. Je kunt binnen 2 weken na ontvangst ongeopende producten retour sturen voor een volledige credit of een ander product.

Verpakkingen met verschillende kleuren en verschillende inhoud.
We verpakken de producten op de website in zakjes met verschillende inhoud:
Zilver zakje is 1 item
Goud zakje zijn 2 items
Paars zakje zijn 5 items
Blauw zakje zijn 10 items
Zwart zakje zijn 25 items 

Betaalmogelijkheden
Er is op dit moment een iDEAL storing, maar je kunt gelukkig wel betalen met bankoverschrijving. Je kunt je aankoopbedrag overschrijven naar onze rekening, als omschrijving kun je de eerste cijfers van je ordernummer neerzetten.