Designer drugs zijn synthetische verbindingen die worden ontworpen om de effecten van illegale drugs na te bootsen of te versterken. Ze worden vaak gemaakt door kleine aanpassingen aan de chemische structuur van bestaande drugs aan te brengen, waardoor ze niet onder de bestaande wetgeving vallen. Deze drugs worden vaak verkocht als legale alternatieven voor traditionele drugs. Designer drugs worden ook wel ‘research chemicals’ of ‘NPS’ genoemd.

Welke soorten designer drugs zijn er?

Designer drugs kunnen worden onderverdeeld in verschillende categorieën op basis van hun chemische samenstelling en beoogde effecten. Veelvoorkomende categorieën zijn:

1. Cannabinoïden

Cannabinoïden hebben een kruidige, aardse geur, die wordt versterkt door andere terpenen en vluchtige organische stoffen die ook in cannabis voorkomen.

Bekende designer drugs vanuit cannabinoïden zijn:

Wil je meer weten over cannabinoïden? Bekijk dan onze cannabinoïden pagina.

2. Benzodiazepines

Benzodiazepines, een klasse van research chemicals die vaak worden voorgeschreven voor de behandeling van angststoornissen, slapeloosheid en andere aandoeningen.

Bekende designer drugs vanuit benzodiazepines zijn:

Wil je meer weten over benzodiazepinen? Bekijk dan onze benzodiazepinen pagina.

3. Cathinonen

Cathinone is een natuurlijk voorkomende alkaloïde die voornamelijk wordt aangetroffen in de bladeren van de khatplant (Catha edulis).

Bekende designer drugs vanuit cathinonen zijn:

Wil je meer weten over cathinonen? Bekijk dan onze cathinonen pagina.

Designer drugs kopen

Homechemistry is de webshop om al je designer drugs te kopen. We hebben een uitgebreid assortiment met diverse samenstelingen, zoals poeder, kristallen en pellets. Ook hanteren we snelle levertijden en uiteraard geheel discreet bezorgd.

Let wel op dat alle designer drugs uitsluitend bedoeld is voor onderzoeksdoeleinden. Volg te allen tijde onze veiligheidsvoorschriften.